Priscilla Ozturk

Yogadocent – Masseur – Reiki practioner.

Mijn naam is Priscilla Ozturk, moeder van een prachtige dochter Linn en heel gelukkig met Rutger, de papa van onze ondeugende boef (heeft ze trouwens van de vader…). Geboren en getogen in Rotterdam. Met mijn hart op mijn tong en liefde voor aanpakken was Yoga zeer welkom in mijn leven. Het heeft mij een hoop rust en zachtheid gebracht.

Yoga is mijn passie. Flexibel zijn, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Je kunnen aanpassen aan de continue veranderingen. Mensen inspireren, verbazen, uitdagen, maar ook goed laten luisteren naar hun eigen lichaam is wat mij aanspreekt. Yoga is voor mij een plek waar ik me veilig en op mijn gemak voel. Dat gevoel gun ik iedereen. Dat is ook de reden dat we een studio zijn begonnen, om onze kennis te kunnen delen met andere en zo langzaam aan yoga te introduceren aan iedereen.

Daarnaast is yoga voor mij nog elke dag een ontdekkingsreis, soms mooi en liefdevol, maar soms ook heel confronterend en pijnlijk. Door met volle aandacht bezig te zijn leer je jezelf beter kennen, je lichaam, je gedachten en je ware ik. Door heel bewust licht te schijnen op dat wat minder mooi is of wat ik als onprettig ervaar, is er ruimte om het te veranderen.

In 2019 heb ik een 2 jarige Sivananda en Hatha Yoga opleiding afgerond. In 2020 heb ik een Yin Yoga, zwangerschapsyoga opleiding en een Zweedse klassieke massage opleiding afgerond. Maar we zijn nog lang niet klaar. In 2021 start ik met een sportmassage opleiding en staat er een zwangerschapsmassage cursus weer op de planning. Het Yoga en massage verhaal gaat dus nog door en ik hoop dat ik dat samen met jullie verder mag ontdekken.

Namasté