Priscilla Ozturk

Yogadocent – Masseur – Reiki practioner.

Mijn naam is Priscilla Ozturk, eigenaresse van Yoganada, moeder van een prachtige dochter Linn en heel gelukkig met Rutger, de papa van onze ondeugende boef (heeft ze trouwens van de vader…). Geboren en getogen in Rotterdam. Met mijn hart op mijn tong en liefde voor aanpakken was Yoga zeer welkom in mijn leven. Het heeft mij een hoop rust en zachtheid gebracht.

Yoga is mijn passie. Flexibel zijn, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Je kunnen aanpassen aan de continue veranderingen. Mensen inspireren, verbazen, uitdagen, maar ook goed laten luisteren naar hun eigen lichaam is wat mij aanspreekt. Yoga is voor mij een plek waar ik me veilig en op mijn gemak voel. Dat gevoel gun ik iedereen.

Daarnaast is yoga voor mij nog elke dag een ontdekkingsreis, soms mooi en liefdevol, maar soms ook heel confronterend en pijnlijk. Door met volle aandacht bezig te zijn leer je jezelf beter kennen, je lichaam, je gedachten en je ware ik. Door heel bewust licht te schijnen op dat wat minder mooi is of wat ik als onprettig ervaar, is er ruimte om het te veranderen.

In 2017 ben ik begonnen met mijn eerste yogaopleiding, een twee jarige Sivananda en Hatha yoga opleiding. Aanvullend daarop ben ik opgeleid in Yin yoga en zwangerschapsyoga. Eenmaal in de yogawereld, was de stap naar massage en reiki klein.

Mijn opleidingen heb ik gedaan bij verschillenden yogadocenten en massagescholen, waaronder
Janine Brall, Sukadev, Swami Saradananda, Esther Scheen, Loes McKenzie, Ria van Leeuwen en Mood. En ik ben nog lang niet klaar met ontwikkelen. Het Yoga en massage verhaal gaat nog door en ik hoop dat ik dat samen met jullie verder mag ontdekken.

Namasté