Ria van Leeuwen

Yogadocent – Yoga- en Massagetherapeut – Reiki Master.

Mijn naam is Ria van Leeuwen, begonnen als (kinder) yogadocent in een tijd dat het nog onbekend en zeker niet trendy was. Van oorsprong ben ik Hatha en Anusara Yoga docent. In de loop der jaren is daar Vinyasa, Yin, slow flow yoga en Yogatherapie bijgekomen. Ook verwerk ik veel Qigong oefeningen in de lessen. Die kennis heb ik opgedaan in al mijn reizen.

Als massagetherapeut ben ik geschoold in Thailand, India, Bali en Nederland en de kennis van het menselijk lichaam, Chinese traditionele geneeskunde en Ayurveda gebruik ik ook in de Yogalessen en Yogatherapie.

Mijn opleiding tot Reiki Master heb ik in Nederland gedaan en ook Reiki gebruik ik veel in mijn lessen of massages.

Yoga is puur en simpel. Ademen en bewegen. En toch brengt het lichamelijk en geestelijk een heleboel teweeg. Daar ligt voor mij de grootste aantrekkingskracht en is de voornaamste reden dat ik elke dag yoga beoefen. Zowel op als naast de mat.

Reiki werkt met energie, aandacht en sluit heel mooi aan bij de Yoga filosofie.

Massage werkt met fysieke aanraking, maar ook met energie en aandacht.

Voor mijn zijn Yoga, Reiki en massage onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het gaat om liefdevolle aandacht, geestelijk en lichamelijk. Naar jezelf en de ander.

Ik geef ook privéles. Dan is alle aandacht voor jou, wat je nodig hebt, wat bij je past. Heel leuk om samen te ontdekken wat dat is. Die kennis kun je weer gebruiken bij je verder ontwikkeling en in de groepsles.

Mijn opleidingen heb ik gedaan bij verschillenden yogadocenten en massagescholen, waaronder Jayendra, Shiva Rea, Marcel van de Vis, Anat Geiger, Anoshe Overington en Nigam van Stillnessinyoga. Ik ben in India, Nepal, Bali en Thailand en nog wat andere landen geweest voor mijn opleiding en ga regelmatig op reis voor studie, inspiratie of gewoon ervaring.

Alles wat ik doe, doe ik met een glimlach. Een glimlach is de verbinding met de onvoorwaardelijke liefde in je hart.

Ik geef dit ook altijd mee in de les, massage of therapie. Wat er ook gebeurt, het gaat niet om hoe het eruit ziet, maar hoe het voelt. Jij bent de regisseur van de Yogales, houding, leven, alles wat je doet. Ik ben er om je te inspireren, te helpen ontdekken wat voor jou past en je eraan te herinneren te blijven glimlachen J.

Vergeet niet gewoon te genieten. Dat is het belangrijkste!