Jorine Niessen

Reiki Master

In mijn jeugd was er geen aandacht voor Hoog Sensitiviteit.

Nooit heb ik mij in mijn omgeving écht gewaardeerd gevoeld en gedroeg ik mij, als zelfbescherming, heel extrovert of juist heel introvert. De juiste balans was zoek wat mij alleen maar onzekerder maakte en waarmee ik mijzelf als persoon alleen maar tekortdeed.

Ruim 15 jaar geleden ben ik bij Ria van Leeuwen met Yoga begonnen. Eerst als een work-out tijdens een uurtje

me-time in mijn drukke moeder-met-jong-kind bestaan, maar inmiddels zijn (Yin) Yoga en Qigong, naast Reiki, een onmisbaar deel van mijn levenspad.

Ongeveer 6 jaar geleden, herstellende van een zwaar ongeluk, kwam ik erachter dat het Universum écht bestaat en dat zij mij altijd bij staat. Hier begon mijn spirituele pad. Ik leerde meer over mijzelf en langzaam vond ik de rust en de balans die ik nodig had om mij beter in mijn vel te voelen en te groeien als mens. Het hielp mij bij het doorvoelen van mijn emoties en werd een belangrijk deel van mijn leven. Ik leerde Universele Energie kennen en zo groeide mijn interesse in traditionele Chinese geneeswijzen.

Zo is mijn passie voor Reiki ontstaan.

Reiki heeft mijn leven veranderd: Ik ben thuisgekomen bij mijzelf!

Ik weet nu dat alles gebeurt op het moment dat jij er klaar voor bent en dat het volgen van mijn hart voor mij het juiste pad is.

Inmiddels ben ik Reiki master en trainer en zie ik het als mijn missie om iedereen te laten kennis maken met het zelfhelende vermogen van het lichaam en het vinden van een liefdevolle levenswijze door middel van universele energie.

Daarom ben ik dankbaar dat YogaZentrum Nada veel ruimte geeft aan Reiki en voel ik mij vereerd dat ik iedereen kennis mag laten maken met Reiki en de liefdevolle energie uit de natuur.

Ik geef Reiki workshops, Reiki inwijdingen en Reikibehandelingen.

Iedereen die daar behoefte aan heeft, begeleid ik op zijn of haar (spirituele) levenspad.

Hierbij kan ik, naast Reiki, diverse Chinese geneestechnieken inzetten zoals acupressuur, etherische oliën en kleurentherapie.

YogaZentrum Nada is een bijzondere plek in Amsterdam waar eenieder de ruimte kan vinden om de mooiste en beste versie van jezelf te zijn en ik heb er enorm veel zin in om daar een steentje aan bij te kunnen dragen.