Roel Wilbers

Meditatietrainer – Ademcoach – Fysiotherapeut – Manueel therapeut

Hoi, mijn naam is Roel en ik geef binnen Yogazentrum Nada lessen als ademcoach en meditatie trainer.

Mijn achtergrond is fysiotherapie en in dit prachtige vak werk ik nog steeds met veel plezier (en ben ik ook voor een paar uur per week binnen Yogazentrum Nada te vinden). Redelijk wat opleidingen en cursussen later, kwam ik tot de conclusie dat er toch veel meer was dan alleen het lichamelijke. Als therapeut maar ook in mijn persoonlijke leven.

Dat heeft ertoe geleid dat ik me voornamelijk ook breder ben gaan ontwikkelen. Vooral op het vlak van meditatie ben ik de diepte in gedoken en heb ik naast vele uren ‘op het kussen’, ook veel cursussen en methodes onderzocht en er in 2016 zelfs een boek over geschreven ‘Meditatie, je dagelijkse minivakantie’). Ik heb inmiddels honderden meditatie trainingen gegeven in de vorm van lessen, workshops, cursussen en retreats. Ook heb ik een eigen podcast, te vinden bij alle grote aanbieders onder Meditatie Amsterdam

Naast meditatietrainingen geef ik ook trainingen in stress management, energiewerk en ademen.

Meer recent ben ik in de wereld van het ademen terecht gekomen en dat heeft me gegrepen. Er is geen snellere manier om je lichaam en geest positief te beïnvloeden dan via de adem en ademwerk werkt diep door in je lichaam en geest. Ik ben inmiddel gecertificeerd ademcoach in meerdere opleidingen en heb me verdiept in de eeuwenoude Pranayama technieken, de Wim Hof methode, SOMA en modern wetenschappelijk onderzoek naar de kracht van het ademen.

Al mijn lessen kenmerken zich doordat ze praktisch en helder zijn. Mijn aanpak is down-to-earth en concreet en zo toegankelijk voor eigenlijk iedereen. Ook is er altijd ruimte voor vragen tijdens of rond de les. Ik help je graag op weg naar gezondheid en welzijn met effectieve en beproefde methodes om meer balans en kracht in je leven te brengen.

Ben je benieuwd naar mijn lessen of wil je graag een behandeling bij me boeken? Je vindt me hier bij YogaZentrum Nada! Wie weet tot snel.