Mara-Joy

Holistisch (kinder)coach, yogadocente, trainer en programmamaker.

Hi! Mijn naam is Mara-Joy, en ik ben een holistisch (kinder)coach, yogadocente, trainer en programmamaker.

Het leven brengt soms uitdagingen met zich mee waar je zelf even niet uitkomt. Deze uitdagingen kunnen voortkomen uit de opvoeding, veranderingen in de gezinssituatie, plotselinge gedragsveranderingen bij je kind of zaken op school die aandacht behoeven. Voor dit soort situaties sta ik voor je klaar.

Of je nu wel of geen kind hebt; als ouder, alleenstaande of samen met je kind(eren) en gezin, kun je bij mij terecht. Mijn benadering is sensitief, creatief en gericht op het versterken van verbinding met elkaar of de wereld om je heen. Ik kan je helpen om stappen te zetten wanneer je voor uitdagingen staat en om veiligheid, verbondenheid en plezier weer terug te vinden.

Dit doe ik door samen te werken met elementen uit de natuur, yoga, meditatie, rituelen, creatieve werkvormen, familie opstellingen en meer. Nieuwsgierig uitdagingen tegemoet gaan staat centraal.

Ik hecht er enorm veel waarde aan dat ieder individu kan opgroeien of leven in een veilige omgeving waarin ze gezien worden. Elk persoon is van grote unieke waarde in dit leven, wanneer ze zichzelf kunnen zijn en vanuit hun hart en unieke kwaliteiten hun plek kunnen innemen.

Bovendien heb ik mij gespecialiseerd in het ondersteunen van eenoudergezinnen en (alleenstaande) moeders.