Djezz Manon

Bewustwordingscoach – Kundalini & Yin Docent – Intuïtieve/ thai yoga masseuse.

Sat nam lieve JIJ welkom bij mij💕

Ik ben Djezz Manon, Moeder van een prachtige mooie dochter van 24, rijk met een kleinzoon van 10 maanden en verliefd op het allerliefste leukste hondje genaamd Shiva.

Na jarenlang toch wel zoekende geweest naar, wie ben ik, wat wil ik en wat past er bij mij. Werd het zichtbaar door de uiteenlopende en verschillende werkzaamheden wat mijn purpose hier op aarde is.  Van eigen kapsalon hebbende, bloembinder, bewaarder en jeugd hulpverlener te zijn geweest ( dit is nog maar een kleine opsomming;) ) zag ik dat er een verbinding is dat ik graag met mensen werk. Zo’n 14 jaar geleden liet een vriendin (thai yoga massage opleiding) mij kennis maken met kundalini yoga. Jhoeeeee hoeeee dat voelde voor mij als thuiskomen. Yoga liep altijd wel als een gouden draad door mijn leven maar nog niet de juiste gevonden te hebben tot die bewuste dag. Deze vorm was voor mij de kers op de taart. Maar er was een ding. Ik wist dat ik de opleiding wilde doen ( hoofd) maar voelde het niet in mijn lichaam, dus toen ben ik eerst een meditatie van 40 dagen gaan doen. En op de 38ste dag voelde ik in heeeeeel mijn lijf JAAAA… Dit is wat ik wil!!!! Dit klopt.

Toen begon mijn reis…. De kundalini heeft mijn bewustzijn in een snel tempo verhoogt. In de afgelopen jaren zijn er 2 mooie elementen op mijn pad gekomen die mooi aansluiten waar mijn hart van gaat zingen….. Het coachen op basis van kundalini yoga en de yin yoga. Waarmee ik mensen bewust maak en daardoor ze in verbinding laat komen met hun eigen licht en die weer van binnen naar buiten mogen laten stralen. Alles staat met elkaar in verbinding. Hoofd, lijf, je mind, emoties en wat er niet zichtbaar is ( voor sommige wel 🙂 )  maar wel voelbaar is,  je energetische lichaam. Jaaaa door beweging dynamisch en statisch, mantra, stilte, muziek en aanraking samen te brengen is het plaatje voor mij compleet.

Nog een kleine note van mij…..

Dit ben ik: Yogi in eigen style!

Ik durf mijn hart te volgen. Hoe spannend ik het ook vind.
Alles wat ik doe doe ik vol passie en overgave.
Van jongs af aan, nog voordat ik er zelf bewust van was, had ik een enorme drive om mensen in hun eigen kracht te zetten zodat ze hun eigen licht weer kunnen laten branden.
Ik daag mezelf constant uit om next level te gaan en zie nauwelijks risico’s.
Wat mij succes brengt, maar ook af en toe laat vallen. ‘Dat is het mooie van de weg” zeg ik altijd. Ik ben ruimdenkend, optimistisch en geniet van een mooie bloem die ik tegenkom.

Tot soon in mijn les!!!!

Lots of liefde,

Djezz Manon🦄💫💖