Christina Oud

Yogadocent: Yin, Yin-Yang, Flow Yoga, Yoga Dance

Ik ben Christina Oud (1973) 47 jaar oud.

Mijn passie is het motiveren, stimuleren en activeren van mensen om ze nog gelukkiger te maken. Dat doe ik dmv yoga, coaching, retreats, workshops, dans, meditatie en stilte.
Lief zijn voor jezelf begint met tijd nemen voor jezelf.

Ik ben een yoga docent die de grenzen van jouw lichaam wil koesteren, een geweldloze practice is wat we nastreven zowel fysiek als mentaal. Humor en diepgang gaan bij mij hand in hand.

De yang lessen zijn uitdagend, kracht, focus en balans zijn terug komende elementen. De behoefte van de groep staat vooropgaat duidelijke lijnen zijn zeker terug te vinden.

Tijdens de yoga- danslessen zullen we werken met de chakra’s. Opwarmen en dansen vanuit onze diepste kern zonder schaamte en zonder pasjes kom je terug bij wat er voor jou belangrijk is. We gebruiken dans als een uitlaatklep die er voor gaat zorgen dat je lichter en blijer naar huis terug gaat.

Mijn Yin- Yang lessen zijn een combinatie van dynamische yoga asana’s en diepe ontspanning. Stretchen van de spieren maar ook het incasseringsvermogen en het loslaten van emotionele spanning zal je ervaren tijdens deze lessen.

Nog iets over mij:

Ik ben een down to earth yoga lerares bij mij kun je diepgang vinden op een nuchtere manier. Doorspekt met humor leer je stiekem een hoop. Mijn lessen zijn herkenbaar door de kracht van herhaling zodat ik je elke keer een beetje dieper kan meenemen in de flow.  Je hoeft niet meer na te denken over de asana’s. Zo heb je alle ruimte om je te richten op je techniek, je ademhaling en je Sankalpha.

Hoop je snel in een van mijn lessen te zien.